Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní i Gelida tornen al confinament nocturn, almenys durant dues setmanes

La mesura ha entrat en vigor aquesta mitjanit d’avui.

Vilafranca continua amb el confinament nocturn dues setmanes més i ara s’hi afegeixen també Sant Sadurní d’Anoia i Gelida, que son uns dels 176 municipis catalans de més de 5.000 habitants que s’han de confinar a la nit amb els canvis de normativa
Així, des d’avui Sant Sadurní i Gelida també han de fer confinament nocturn, entre la 1h i les 6h, almenys durant dues setmanes.
El govern ja va anunciar dimarts la pròrroga del confinament nocturn dues setmanes més. La mesura afecta tots els municipis de més de 5.000 habitants que tinguin una incidència de més de 250 casos per cada 100.000 habitants aquests darrers set dies. Fins ara, la mesura s’aplicava als municipis que tenien una incidència de més de 400 casos. Per desplaçar-se dins d’aquest horari nocturn cal dur el certificat autoresponsable de desplaçament i la documentació que n’acrediti el motiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: