Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primer dia de la Capta amb vendes irregulars

La Capta ha continuat aquest matí amb parades al centre i aquest divendres a la tarda va als barris. L’estampa, l’obsequi i el programa es podran comprar dissabte matí i tarda davant del local i, a partir de diumenge, cada tarda també davant del local.

Aquest dijous arrencava la Capta amb molta expectació per conèixer el programa, un llibre de ciències naturals on hi apareixen els diversos elements de la festa, i l’obsequi, que enguany és un setrill. Al llarg del matí hi va haver tres punts de venda al Centre i a la tarda es van muntar parades als barris.
Els administradors reconeixen que les vendes d’aquest primer dia han estat força irregulars. També confessen que, de moment, les vendes són baixes. Ho atribueixen al fet que encara hi ha gent que no està assabentada que començava la Capta i també vaticinen que aquest any la gent comprarà el pack festamajorenc de l’estampa, l’obsequi i el programa de manera més esglaonada durant els dies previs a la més típica.

Un dels barris que va registrar més vendes durant la tarda de dijous va ser el del Poble Nou, amb una carpa ubicada al parc del Tívoli. El president de l’AVV del Poble Nou, Josep Maria Tobella, estava molt satisfet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: