Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Cabanyes s’imposa per 2-6 al Molanta en el partit de Festa Major de Sant Pere Molanta

Partit amb un marcat aroma festamajorenc i amb dos entrenadors que estrenen càrrec (Pere Costa, a Les Cabanyes, i Oscar Martínez, al Molanta)

El futbol penedesenc es va posant en marxa. Aquest dissabte s’ha disputat un dels primers partits del que podriem anomenar pretemporada, pel que fa al futbol de la comarca. Ha estat en el marc de les festivitats de Sant Pere Molanta, que han tingut lloc el passat cap de setmana. El Parroquial ha acollit el partit de Festa Major entre el Molanta i Les Cabanyes.

Un partit entre equips de diferents categories, de Quarta i Tercera Catalana, respectivament, i que va acabar amb el resultat final de 2-6, a favor de Les Cabanyes. Els inquilins de les dues banquetes s’estrenen aquesta temporada. Pere Costa a les Cabanyes i Oscar Martínez al Molanta.

Pel que fa a plantilla del Molanta de cara a la nova temporada, Martínez comenta que es manté la columna vertebral del curs passat. Tots dos equips encara tenen lluny l’inici de les competicions. Encara falta un mes i mig per l’inici de la lliga. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: