Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Festa de la Fil·loxera adaptarà la programació al context sanitari

La Festa de la Fil·loxera adaptarà la programació al context sanitari

El Govern de la Generalitat no ha autoritzat la prova pilot de la festa de la Fil·loxera que plantejaven els organitzadors.

Aquest dilluns al matí Eric Rojano, president de l’Associació Festa de la Fil·loxera ha presentat els principals actes de la Festa de la Fil·loxera 2021, que adaptarà la programació habitual a causa del context sanitari i les mesures de seguretat que estan en vigor. Una situació que impedirà celebrar com l’entitat hagués volgut els seus 40 anys. Per aquest motiu s’ajornaran algunes de les propostes previstes per l’any vinent i també caldrà adaptar els dos actes centrals, l’Escampada de Fil·loxeretes i la Festa de la Fil·loxera.

L’entitat ha treballat intensament per oferir a la Generalitat una proposta de festa segura, amb la celebració d’una prova pilot que inclogués test d’antígens i cribratges al públic i els participants de la festa, que finalment no ha estat acceptada.

Rojano ha assegurat que “fa molts mesos que hem treballat amb l’Ajuntament, amb Serveis Mèdics Penedès, l’Associació de Bestiari de Catalunya, per tal que la Festa de la Fil·loxera fos un espai segur. Però no ha estat possible, nosaltres ho hem intentat tot fins el darrer moment”.

Amb tot, l’associació organitzarà una programació paral·lela amb diverses activitats

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: