Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha finalitzat el programa d’activitats H2Oci amb èxit de participació

Divendres passat, 30 de juliol, finalitzava l’H2OCI, el programa d’activitats esportives i lúdiques per a infants i famílies a les piscines d’estiu de Vilafranca.

Programa que per 8è any consecutiu ha organitzat la regidora d’Esports de l’Ajuntament. El programa d’activitats es va encetar amb l’obertura de les piscines d’estiu el 13 de juny passat i durant un mes i mig, fins al 30 de juliol, l’accés a les piscines ha estat a un preu promocional. Un any més la promoció de preus especials ha estat un èxit amb unes 1.200 persones que se n’han pogut beneficiar, que ha permès que a les piscines d’estiu hi hagués en tot moment un ambient familiar i animat. A més a més, durant les 4 setmanes d’activitat del H2Oci s’han organitzat propostes lúdiques diferents a les habituals. La regidora d’Esports, Anna Doblas, s’ha mostrat satisfeta per la resposta de públic a les activitats.
En total van participar de les activitats més de 500 persones amb una distribució irregular, marcada per la pandèmia.
Doblas s’ha mostrat satisfeta perquè s’ha posat a l’abast una oferta àmplia i diferenciada respecte a la resta de piscines del territori perquè les famílies poguessin fer coses juntes fora de casa i coneguessin l’espai de les piscines d’estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: