Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bus llançadora per les nits de Festa Major ha començat el servei aquest dissabte

Es tracta d’una mesura més dins de la campanya de sensibilització i prevenció d’agressions sexistes i LGTBIfòbiques per Festa Major.

Aquest any, preveient la mobilitat que suposa el trasllat de diferents actes festius de Festa Major al camp de futbol, s’ha habilitat un servei bus llançadora, a càrrec d’Autocars Penedès. El servei va començar aquest dissabte 28 d’agost al vespre i funcionarà fins al 2 de setembre, entre les 20,20h i la 1,20h de la matinada. Cada 20 minuts surt una expedició. L’itinerari d’anada és directe de la Font dels Alls fins a la Zona esportiva i l’itinerari de tornada inclou dues parades intermitges: Eugeni d’Ors/Av. Catalunya i rambla de Sant Francesc (monument a Milà i Fontanals).
Es tracta d’una mesura més dins de la campanya de sensibilització i prevenció d’agressions sexistes i LGTBIfòbiques per Festa Major que coordina els servei de la regidoria d’Igualtat, el SIAD, l’Administració de la FM, Policia Local i Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: