Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès presentarà el llibre ‘1 dia d’octubre i 2 poemes’ de Josep Rull a Vilafranca

Serà el divendres 23 de juliol a les 7 de la tarda a l’Auditori del Vinseum.

El divendres 23 de juliol, a les 7 de la tarda, a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca, Òmnium Alt Penedès, amb la col·laboració de l’ANC Vilafranca i la llibreria l’Odissea, organitzen la presentació del llibre ‘1 dia d’octubre i 2 poemes’, de l’advocat i exdiputat Josep Rull.

Escrit en unes condicions de gran intensitat emocional i política, en el llibre s’hi desgrana, les hores, les experiències, les reflexions, les amistats, les decepcions, les pors, les esperances i, sobretot, les «profundes conviccions democràtiques de l’autor i el seu insubornable compromís al servei de Catalunya».

Per assistir a l’acte caldrà fer inscripció al següent enllaç.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: