Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC reclama que s’incorporin les afectacions per míldiu a les assegurances agràries estatals

Els republicans de l’Alt Penedès presentaran mocions a tots els ajuntaments de comarca i també al Parlament i al Congrés per demanar cobertura al sector agrari davant de qualsevol crisi.

El passat setembre del 2020 es va publicar al BOE l’assegurança agrícola, la que marca les condicions pel 2021. Els republicans es queixen que, a Catalunya, l’assegurança no cobreix les pèrdues en els casos de míldiu. En canvi, sí que compten amb aquesta cobertura els viticultors d’altres territoris de l’Estat.

La diputada Lluïsa Llop va anunciar que a més de la Proposta No de Llei que ERC ja ha presentat al Congrés, al Parlament impulsarà una proposta de resolució per fer més pressió al ministeri espanyol perquè corregeix-hi aquest greuge contra els viticultors catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: