Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Mitjó ha tornat aquest 2021 amb molt bon ambient a Sant Pere de Riudebitlles

Aquest passat cap de setmana la desena edició de la mostra de teatre de titelles de Riudebitlles ha omplert d’activitats i propostes familiars diferents espais de Sant Pere de Riudebitlles.

Després que l’any passat es fes una versió més reduïda a causa de la situació covid, aquest any els organitzadors han pogut tirar endavant la mostra reduint les propostes d’espectacles i controlant els aforaments per tal d’oferir uns espais segurs. Laia Monteagudo és membre de l’organització.

Les sensacions han estat del tot positives i la resposta tant de les companyies que han participat a la mostra com del públic que s’hi ha acostat ha refermat els organitzadors en l’esforç per organitzar una activitat segura.

Un dels participants en l’edició d’aquest 2021 ha estat Jaume Juvé, amb la companyia Jam i un espectacle centrat en la situació dels refugiats. És ja el tercer any que participa a la mostra, que considera un referent en el camp dels espectacles de titelles.

En aquesta ocasió van ser un total de 7 espectacles que es van repartir entre dissabte i diumenge mirar d’oferir una proposta variada que van gaudir les famílies amb els seus infants que es van acostar fins el recinte on es feia la mostra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: