Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mitjó s’avança al cap de setmana de l’1 i el 2 de juny per aprofitar els matins

L’equip organitzador del festival de titelles Mitjó de Sant Pere de Riudebitlles ha presentat la seva nova edició en una roda de premsa al Centre d’Expressió Plàstica Zig Zag.

El Mitjó farà el cap de setmana de l’1 i el 2 de juny, avançant-se a la data habitual, que solia caure entre mitjans i finals del mes de juliol. El canvi de data obeeix a la voluntat de l’organització de recuperar els matins per a fer-hi espectacles i activitats i evitar així els efectes de la calor.

Una altra novetat important és la ubicació, que passarà dels carrers del centre de Sant Pere de Riudebitlles al Camp dels Arbres i a la plaça del Paper.

En aquest espai s’ubicarà també una carpa de circ per als espectacles que requereixen més elements tècnics. El programa del Mitjó 2019 comptarà amb un total de 24 activitats i, a banda dels titelles, principal fil conductor del festival, es potenciarà el cinema. Hi haurà 11 sessions de cinema, 1 taller, 9 espectacles, 6 dels quals de titelles, i 3 concerts.

Entre els espectacles es podrà veure l’espectacle de dansa Mulïer de la companyia Maduixa, l’espectacle infantil de titelles Kumulunimbu, Mrs Brownie de Teatre Nu o l’espectacle per a adults Gri-gri de Marionetes Nòmades on apareix el vilafranquí Bruno Valls, per posar alguns exemples.
Tots els espectacles són gratuïts excepte quatre pels quals es demana una aportació simbòlica de 2 o 3 euros perquè l’aforament és limitat. Les entrades es podran reservar al web del festival.
La imatge del cartell enguany és de la il·lustradora Mercè Galí.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: