Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival En Veu Alta afronta la seva recta final

Sandra Rossi protagonitza dues propostes: Los jardines de Dioniso’, divendres a Sant Quintí de Mediona, i ‘Sí, però no exactament…’, dissabte a Sant Jaume dels Domenys.

La novena setmana de l’Eva al Penedès tindrà com a protagonista la narradora Sandra Rossi en dues propostes que tindran lloc divendres a Sant Quintí de Mediona i dissabte a Sant Jaume dels Domenys. Les propostes són per a públic adult i porten com a títol ‘Los jardines de Dioniso’ i ‘Sí, però no exactament…’

L’En Veu Alta en la seva edició Penedès comptarà encara amb tres propostes més els dies 5, 6 i 7 d’agost. Seran a Calafell, Santa Oliva i Sant Jaume dels Domenys. El programa de les activitats es pot consultar al web http://enveualta.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: