Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Accions dels Comuns del Penedès per la millora del transport públic ferroviari

La campanya s’inicia per denunciar la situació i exigir al govern de la Generalitat i als Ajuntaments afectats que s’impliquin.

Avaries, falta de manteniment de les línies, retards constants o estacions amb mancances i inseguretat són alguns dels problemes que pateixen els usuaris de la línia R4 de Rodalies, des dels Monjos fins a Gelida.

Dins d’aquest context, els Comuns del Penedès han creat una campanya reivindicativa per aconseguir una millora de les estacions de tren de l’Alt Penedès. La campanya consta de diferents accions de denúncia, entre les quals destaca la creació de la web www.estacionsdignes.cat.

Ramon Arnabat i Montse Romagosa, de Vilafranca en Comú, i Robert Díaz, de Gelida en Comú compareixien dimarts a la tarda davant l’estació de Rodalies de Vilafranca per presentar aquesta campanya i constatar que la majoria d’estacions del tram penedesenc de la R4 presenten mancances, molt significatives i que són inajornables la seva correcció.

La campanya s’inicia per denunciar la situació i exigir al govern de la Generalitat i als Ajuntaments afectats que s’impliquin per poder aconseguir una millora integral del transport públic ferroviari de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: