Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’estrena ‘Jorn’, un projecte sonor i visual per celebrar els 10 anys del Most

L’estrena és aquest divendres a Vilafranca, i la proposta es podrà veure també el 20 de juny a L’Artesana de Falset en el marc dels actes del Most que es fan al Priorat.

Elaborat per Ricard Parera, Jordi Cabestany, Marcel·lí Bayer i Carlos Martorell, es tracta d’un espectacle multimèdia que des fet és tot un univers sonor i que aquest divendres a les 8 del vespre es podrà veure a l’Auditori Municipal en el marc del Most Festival.

Amb el títol de ‘Jorn’ es tracta d’una col·laboració entre l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i el Most, que pretén reconstruir sensorialment el territori descobrint paisatges inexistents, visualitzant escenaris futurs amb ritmes propers al free-jazz i moviments que escolten les imatges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: