Dijous, 21 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès suma tres mesos consecutius de reducció d’aturats

Els registres d’atur mostren una tendència a la millora arreu del país i també a la comarca de l’Alt Penedès.

En concret a data de 31 de maig s’han tancat els registres amb 6.376 aturats a la comarca, amb una reducció de 247 persones respecte del mes d’abril, i el que suposa una taxa d’atur registral del 12’1%. A Vilafranca l’atur ha baixat el darrer mes en 79 persones i ara hi ha 2.659 aturats. A Sant Sadurní n’hi ha 550, 79 menys que a l’abril. També als Monjos baixa l’atur en 19 persones amb un total de 473 aturats i a Gelida hi ha 476 persones registrades, 17 menys que a l’abril. És el primer cop en un any que el registre millora la situació interanual anterior. És a dir que al maig de l’any passat hi havia 334 aturats més. Al conjunt de Catalunya l’aixecament de les restriccions pels efectes de la vacunació ha ajudat a reduir en 15.368 persones el registre d’aturats. L’atur encadena ja tres mesos seguits caient. Ara hi ha en total 481.817 aturats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: