Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau engega la programació d’estiu de amb prop de 30 propostes per a joves

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, ha presentat la nova programació d’estiu d’aquest espai. Una programació que s’iniciarà el 14 de juny fins el 25 de setembre, adreçada a joves de 13 a 30 anys

El regidor ha comentat que novament s’ofereix un doble programa d’activitats, per a adolescents de 13 a 17 anys i per a joves de 16 a 30.

El programa conté un total de 28 propostes, 13 específiques per a joves adolescents (13–17 anys) i 15 per a joves a partir dels 16 anys.

Pel que fa als adolescents, s’han programat 2 torns del campus d’estiu Campus Jove La Nau, 4 activitats formatives i 7 activitats de caràcter puntual del nou cicle de sortides i activitats de lleure Activa’t. Pel que fa als joves de 16 a 30 anys, s’ofereixen 9 activitats formatives i 6 espectacles de la programació cultural del cicle Escenes fresques.

Medialdea remarcava que entre els objectius hi ha donar resposta a la nova realitat social dels i les joves en aquest context de pandèmia.

La responsable de La Nau, Núria Albornà, destacava l’ampliació de l’oferta per a adolescents amb un total de 13 propostes diferents i més de 160 places, que inclou la segona edició del CampusJoveLaNau, una proposta de lleure educatiu que ofereix 40 places adreçades al públic adolescent.

Albornà destacava la voluntat de recuperar la presencialitat en les activitats a La Nau.

Al web joventut.vilafranca.cat s’hi pot trobar la informació detallada del programa d’activitats, amb dates, horaris, preus, procés d’inscripció i informació pràctica específica segons l’activitat.

Per participar a les activitats caldrà inscripció prèvia online a través del mateix web joventut.vilafranca.cat a partir del proper dilluns 7 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: