Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalitza la temporada del mercat d’artesans amb ganes de recuperar una certa normalitat

Ara es fa una aturada durant els mesos d’estiu i l’activitat tornarà a l’octubre.

Aquest diumenge era l’últim dia de la temporada del mercat d’artesans, brocanters i pintors. Una temporada totalment atípica i complicada degut a la pandèmia de la Covid-19. La responsable del col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors, Anna Subirats, feia un balanç d’aquesta edició.

Malgrat haver estat un any difícil, el col·lectiu espera la propera temporada amb ganes i amb l’esperança de poder-la viure amb una certa normalitat. El Josep López té una parada de cosmètica natural i es mostra optimista. Creu que la situació pandèmica va millorant i malgrat que les restriccions es mantinguin, el mercat remuntarà.

Ara es fa una aturada durant els mesos d’estiu i l’activitat tornarà a l’octubre. Des del col·lectiu d’artesans tornaran amb més ganes que mai i ja tenen previst fer tallers infantils i dinamitzar encara més les xarxes socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: