Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mercat d’artesans espera recuperar el nivell de vendes del 2019 aquesta temporada de Nadal

Aquest diumenge s’ha celebrat una nova edició del mercat d’artesans, brocanters i pintors que té lloc cada segon diumenge de mes a la rambla Sant Francesc.

Cada mercat compta amb més de 30 participants de tot tipus d’artesania com alimentació, bijuteria, joieria, cosmètica natural, articles de pell, teixits per a la llar o pintura, així com més de 20 brocanters amb articles d’antiguitats, col·leccionisme o llibres.

Els paradistes esperen mantenir aquesta temporada de Nadal el bon nivell viscut aquest diumenge.

A part del segon diumenge de mes, el mercat se celebra també acompanyant d’altres esdeveniments. Per exemple el proper cap de setmana de Fira del Gall, a l’Avinguda de Catalunya, o el Mercat de Nadal els dies 22 i 23 de desembre a la rambla i també a la rambla de Sant Francesc el Mercat de Reis els dies 4 i 5 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: