Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Juliols de la UB ofereixen enguany dos cursos diferents a Vilafranca

Els Juliols són els cursos d’estiu que ofereix la Universitat de Barcelona i que des de fa 14 anys s’imparteixen també a Vilafranca.

Aquesta setmana s’ha fet la presentació al Vinseum de l’edició d’aquest 2021 dels Juliols, els cursos d’estiu que ofereix la Universitat de Barcelona i que des de fa 14 anys s’imparteixen també a Vilafranca.

El degà de la Facultat de Filosofia de la UB, Josep Montserrat, recordava que l’any passat no es van poder fer els cursos, i que aquest any tornen amb més força. De fet ha explicat que han decidit, davant la bona resposta que la proposta acostuma a tenir a la capital de l’Alt Penedès, oferir dos cursos diferents enguany i mantenir aquesta aposta els propers any.

Pel que fa a la proposta ja tradicional, lligada sempre al món del vi, Joan Cusco comentava que aquest curs se centrarà en parlar de com es comunica el vi.

En la presentació també hi participava la regidora d’educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, que posava en valor poder tornar a recuperar aquesta activitat que ajuda a donar a conèixer el patrimoni de la vila i la comarca.

A Vilafranca el primer curs es farà entre el 5 i el 9 de juliol, i el segon la setmana següent.
Tota la informació dels cursos es pot consultar al web www.juliols.ub.edu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: