Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CTT Vilafranca aconsegueix l’ascens a la Primera Divisió Nacional

L’equip del CTT Vilafranca, format per Roger Blanco, Josep Martínez, Boris Rodríguez i Albert Farrés, jugarà a la Primera Divisió Nacional, a partir de la propera temporada

L’equip vilafranquí, format per Roger Blanco, Josep Martínez, Boris Rodríguez i Albert Farrés ha assolit l’ascens a la tercera categoria del tennis taula nacional. Ha estat aquest cap de setmana, a la localitat malaguenya d’Antequera, que durant uns dies serà la capital del tennis taula estatal. Dissabte i diumenge, es van disputar de totes les fases finals de la temporada.

Dissabte va ser el torn dels vilafranquins, que van enfrontar-se al club canari Círculo de Amistad-Tenerife, aconseguint imposar-se en la sèrie de 5 partits per 4-1. Cap de setmana de forta calor al Centre de Tecnificació d’Antequera, que acull la competició, i que va acabar amb un final feliç pels nostres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: