Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC presenta un seguit de propostes per a millorar la mobilitat ferroviària

Els Comuns creuen que l’actual és un moment clau perquè hi ha diversos plans sobre la taula per part de les administracions.

Aquest dilluns a la tarda, Vilafranca en Comú, presentava en roda de premsa a l’estació de Renfe una bateria de propostes per tal de millorar el transport públic a la vila i comarca. El regidor Ramon Arnabat va iniciar la presentació de la campanya argumentant el dèficit històric que arrossega el Penedès en mobilitat. Enumerava alguns d’aquests problemes globals, com la manca d’un sistema públic de mobilitat entre les capitals de comarca de la vegueria o la inexistència d’un sistema públic de mobilitat entre els ambulatoris i els hospitals del CSAPG, així com la precària connexió amb Barcelona i Tarragona. Arnabat apuntava que l’actual és un moment clau perquè hi ha diversos plans sobre la taula per part de les administracions.

Per la seva banda, Fernando De León va apuntar que les primeres accions de denúncia comencen per la situació de l’estació de Vilafranca amb el cobriment total de la via o solucionar el col·lapse i mal funcionament de la R4. De León afegia també que cal una millora de la connectivitat ferroviària amb Barcelona i Tarragona.

També és important pels Comuns la connexió amb la UAB així com estudiar la possibilitat d’un tram entre Vilafranca i Vilanova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: