Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca recupera la presencialitat en els taller de memòria per a gent gran

L’Escorxador torna a acollir des d’aquesta setmana aquests tallers que s’organitzen des de la regidoria de Drets Social i que durant el darrer any es van anar fent però amb format virtual.

Ara, i atès que la situació sanitària va millorant, s’ha considerat que es podia reprendre les sessions de manera presencial. Com explica el regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, seran poques setmanes abans de tancar el curs, però s’ha valorat que era important poder tornar-se a trobar i fer aquestes darreres sessions de manera presencial. Per Zaballa aquesta activitat és molt útil per a les persones que hi assisteixen, i serveix també per poder detectar possibles necessitats dels usuaris.

Tot i aquest retorn a una certa normalitat en les activitats adreçades a la gent gran, des de la regidoria remarquen que cal no relaxar-se i mantenir totes les mesures habituals de mascareta, neteja de mans i distància social. A l’espera també que de cara al setembre, amb la represa de les activitats del proper curs, ja es pugui recuperar la normalitat en la majoria de les activitats adreçades a la gent gran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: