Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentació de Dinder Club, l’aplicació de cites per a persones amb discapacitat intel·lectual

Per poder donar-se d’alta de l’aplicació s’ha de ser major d’edat, tenir un grau de discapacitat del 33% o superior, ser membre d’una entitat social i tenir lectoescriptura funcional

L’Escorxador ha estat l’escenari aquest dimecres de la presentació de Dinder Club, una aplicació mòbil de cites i plans que té per objectiu unir a persones amb discapacitat intel·lectual perquè estableixin relacions socials, amistoses i amoroses en un entorn segur. La xerrada a Vilafranca forma part de tot un seguit de presentacions que s’estan fent arreu del territori català per acostar l’aplicació a tothom després de set mesos de funcionament. Els impulsors destaquen la voluntat d’ampliar la xarxa relacional entre les persones amb discapacitat.

Dinder Club té la intenció de millorar l’autoestima personal dels seus usuaris i usuàries i garantir el compliment dels drets bàsics universals, promovent així la igualtat, l’autonomia personal, el respecte i l’accessibilitat plena.

Per poder donar-se d’alta de l’aplicació s’ha de ser major d’edat, tenir un grau de discapacitat del 33% o superior, ser membre d’una entitat social i tenir lectoescriptura funcional.

Cal destacar que per cada activitat hi ha un xat on els i les participants poden resoldre els seus dubtes o xerrar amb la presència d’una persona dinamitzadora, tant en el xat com en l’activitat per donar suport.

Aquesta presentació s’ha dut a terme gràcies a l’organització de la Comissió Municipal pel Benestar de les persones amb discapacitat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: