Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrícol acull una exposició sobre la Societat Coral El Penedès ‘El Coro’

L’Agrícol acull una exposició i un audiovisual oberta a tothom sobre la Societat Coral El Penedès ‘El Coro’.

Des del 1970 la Societat Coral el Penedès organitza el tradicional concert de Fires de Maig. Degut a la pandèmia, aquest any s’ha fet una presentació i un audiovisual de les activitats dels últims anys de l’entitat a la Sala Kirchner de l’Agrícol. Una mostra que el divendres passat rebia la visita del regidor de promoció econòmica, Joan Manel Montfort. El president del Coro, Àngel Escolà, explica que l’objectiu es mostrar la història més recent de l’entitat.

L’any passat el concert de fires de maig es va fer virtual, però aquest any l’entitat ha suspès temporalment els assaigs, per això s’ha optat per fer l’exposició.

La previsió és que a partir del setembre d’aquest any es puguin recuperar ja els assaigs i les actuacions. De moment la mostra es pot veure a l’Agrícol i aquest proper divendres es tornarà a projectar l’audiovisual amb entrada es gratuïta i oberta a tothom de les sis de la tarda a les vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: