Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruda convoca una concentració i una performance per denunciar els creixents feminicidis

L’acte va consistir en la lectura d’un manifest i, tot seguit, un grup nombrós de dones es va estirar a terra simulant els cossos sense vida de les dones que són contínuament assassinades al nostre pa

Aquest dijous al vespre, l’assamblea feminista La Ruda va convocar una concentració a la plaça de la Vila acompanyada d’una performance amb l’objectiu de denunciar els feminicidis. Uns feminicidis que han anat a l’alça en els darrers dies. En menys d’una setmana, han estat assassinades 6 dones a mans d’homes a l’estat espanyol. Tal i com explica una de les membres de la Ruda, Marina Montiel, la intenció de l’acte era visibilitzar encara més aquesta xacra d’una manera diferent.
L’acte va consistir en la lectura d’un manifest i, tot seguit, un grup nombrós de dones es va estirar a terra simulant els cossos sense vida de les dones que són contínuament assassinades al nostre país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: