Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els restaurants, satisfets amb l’inminent retorn dels sopars

A partir del 9 de maig, amb la fi de l’estat d’alarma, els restaurants podran tornar a oferir servei nocturn i, per tant, sopars.

Retorn molt esperat i que serà possible un cop desapareguin restriccions com el toc de queda, avalades per l’estat d’alarma. En un principi, es va plantejar la recuperació dels sopars, mantenint, però, el toc de queda, i allargant-lo fins les 11 de la nit.

Alguns restauradors comenten que els sopars s’haurien d’haver permès molt abans, però celebren la mesura, essencial per la viabilitat dels locals. Feia 5 mesos que els restaurants no podien oferir sopars.

Amb l’arribada del bon temps, els locals podran aprofitar els espais exteriors, com ara les terrasses. Això farà possible l’ampliació dels aforaments, i poder acollir un nombre major de clients.

Un dels neguits que persegueix als responsables dels restaurants és un possible empitjorament de les dades epidemiològiques, que els forci a fer passes enrere. Alhora, confien en què aquesta reobertura sigui la definitiva.

A partir d’ara, s’obre un nou panorama pels locals de restauració, que a partir de diumenge recuperaran els sopars. Mesura que portaven molts mesos reclamant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: