Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Jazz Club presentava dissabte un concert amb David Domínguez, Carles Marigó i Manu Sabaté

David Domínguez a la bateria i percussions, Carles Marigó al piano i teclats i Manu Sabaté a la gralla, tenora i clarinet baix.

Marigó i Sabaté són dos joves músics que han trobat en la improvisació el llenguatge comú. La música que fan és difícil de classificar en un sol calaix i proposa un diàleg entre els pianos i teclats d’en Carles i les gralles, la tenora i el clarinet baix d’en Manu. Una mena de comunió entre la música d’arrel i la clàssica, entre la música de tradició oral i la de tradició escrita.
El duo, que s’ha concebut com una plataforma de creació i experimentació artística, té com a objectiu presentar projectes en col·laboració amb músics i artistes d’altres disciplines escèniques. Aquest dissabte a la nit l’aposta era amb el percussionista flamenc David Domínguez, un intèrpret disposat al joc que li proposaven.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: