Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC presentarà una moció al proper ple per lluitar contra la segregació escolar

Els comuns critiquen que l’equip de govern canviés al 2019 els criteris d’adjudicació dels ajuts i que ja no segueixin un criteri basat en la situació socioeconòmica sinó en les necessitats educatives

Aquest dilluns a la tarda Vilafranca en Comú va oferir una roda de premsa telemàtica per a presentar els resultats d’un informe de la Fundació Jaume Bofill sobre segregació escolar a Vilafranca i, alhora, comunicar la moció que presentaran en el ple d’aquest mes d’abril. Segons explicava Ramon Arnabat l’informe de la fundació conclou que Vilafranca és un dels 44 municipis catalans amb més de 10.000 habitants que té una alta segregació escolar. En aquest aspecte, la mestra d’educació especial i membre del grup de treball de VeC, Montse Rodriguez, va explicar que es presentarà una moció per garantir un ‘estiu enriquit’ amb l’objectiu de lluitar contra la segregació també fora de les aules.
Els comuns critiquen que l’equip de govern canviés al 2019 els criteris d’adjudicació dels ajuts i que ja no segueixin un criteri basat en la situació socioeconòmica sinó que els recursos es reparteixin segons necessitats educatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: