Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sergi Barnils fa una visita guiada de la seva obra ‘Ànima i espiritualitat’

La vintena d’obres exposades són d’estil abstracte i estan inspirades en la Biblia. L’exposició es pot visitar fins el proper 25 d’abril.

L’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae va programar una visita comentada a l’exposició de pintures de l’artista Sergi Barnils el passat dijous, 15 d’abril, en motiu del Dia Mundial de l’Art. El mateix artista va fer un recorregut per l’obra exposada, una part realitzada en ple trajecte de confinament, que li ha permès generar peces molt íntimes fent un treball d’introspecció.

La vintena d’obres exposades són d’estil abstracte i tenen com a element singular l’espiritualitat. És per això que, sovint, cal tenir un mínim coneixement de La Bíblia, en la que s’ha inspirat l’autor, per poder ubicar-se amb els títols dels seus treballs. L’exposició es pot visitar fins el proper 25 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: