Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Quintí aprova inicialment el Catàleg de masies i molins del municipi

El darrer ple municipal de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona va aprovar inicialment per unanimitat el Catàleg de masies i altres edificacions en sòl no urbanitzable.

Aquest extens document urbanístic, elaborat per l’arquitecta penedesenca Rosa Escala, contempla els usos i drets de 29 masies, molins i altres edificacions que es troben en l’espai de sòl no urbanitzable del municipi. Un cop finalitzi el procés l’Ajuntament podrà concedir, directament les respectives llicències en base als usos especificats, guanyant agilitat i proximitat a la gestió.
Els propietaris rebran la notificació de l’Ajuntament amb tota la documentació relativa i tindran un mes per presentar al·legacions si en fos el cas. Un cop aprovat provisionalment, l’Ajuntament remetrà el document a la Comissió d’Urbanisme del Penedès, organisme de la Generalitat, qui n’aprovarà el document definitiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: