Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Quan les nenes volen alt’ ha posat punt i final a la temporada de la Xarxa d’Espectacles

La funció ‘Quan les nenes volen alt’, d’El Replà produccions, ha estat el darrer espectacle de la programació de la Xarxa d’Espectacles de Vilafranca d’aquesta temporada.

Una temporada atípica, que es va iniciar el passat mes d’octubre, i ha portat un total de 5 espectacles al llarg d’aquests 6 mesos. Tirar endavant una programació de qualitat ha estat tot un repte en aquest context actual.

Actualment, una de les dificultats afegides, és l’incertesa, la dificultat a l’hora de preveure. Han estat mesos de treballar sobre la marxa, però des de Xarxa fan una valoració positiva de la temporada.

Pel que fa l’espectacle d’aquest diumenge al Teatre Cal Bolet, ‘Quan les nenes volen alt’, és una adaptació musical del conte homònim de Raquel Díaz Reguera. L’obra explica la història de l’Ariadna, la Martina i la Ximena, les quals, amb l’ajuda del Sr. Sivolspots intentaran fer realitat els seus somnis, mentre el Nohoaconseguirasmai, intenta impedir-ho. A partir de la tardor, la Xarxa d’Espectacles tornarà amb una nova programació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: