Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La temporada d’espectacles familiars exhaureix les entrades d’aquest mes d’octubre

La temporada d’espectacles familiars es va iniciar el passat 3 d’octubre, i de cara a la propera cita d’aquest mes amb el grup Reagge per xics, ja ha esgotat les entrades.

La temporada d’espectacles familiars començava el passat cap de setmana passat al teatre Cal Bolet i continuarà el dia 24 a l’Auditori Municipal amb les entrades exhaurides per a Quadern de Bitàcola.

‘La Bella Tour’ i el seu espectacle de circ clàssic i malabarisme van ser el encarregats d’encetar la temporada 2021–2022 de programació familiar del teatre i l’Auditori.

L’inici de la temporada s’ha vist marcat per l’increment del tant per cent de l’aforament disponible, que s’amplia fins al 70%, i per la bona collida del públic, que va omplir el teatre Cal Bolet per veure ‘La Bella Tour’ i que ha exhaurit les entrades per al concert de Reagge per xics del dia 24 a l’Auditori Municipal.

La programació familiar del teatre i l’Auditori es coorganitza entre l’Ajuntament i la Xarxa de Vilafranca, que enguany commemora els 25 anys de la Fundació Xarxa. Precisament des de la Xarxa, l’Eva Calvo comentava les ganes de les famílies de tornar a gaudir dels espectacles.

El proper mes de novembre, el públic familiar tindrà ocasió de veure el Mag Edgard i el seu espectacle de màgia ‘Déjà Vu’

Tots els espectacles dels equipaments municipals segueixen les normatives sanitàries recomanades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: