Dijous, 2 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur registrat a l’Alt Penedès s’ha reduït el mes de març

Avui s’han sabut les dades de l’atur del mes de març i a l’Alt Penedès es registren un total de 6.725 persones, el que suposa una taxa d’atur registral del 10’9%.

També comporta una reducció de 121 persones respecte al mes de febrer, sent aquesta una dada positiva, després de molts mesos d’increment continuat. A Vilafranca hi ha 2.783 persones a l’atur, amb una baixada de 70 aturats respecte el mes de febrer. El mes de març del 2020 hi havia a l’Alt Penedès un total de 5.513 persones, és a dir que en relació a fa un any, quan va començar la pandèmia, l’increment ha estat de 1.212 persones als registres de l’atur de la comarca. Al conjunt de Catalunya l’atur ha caigut en 6.390 persones al març respecte al febrer, però, no obstant això, la xifra de desocupats continua superant el mig milió i se situa en 505.900 persones. La xifra suposa un descens mensual de l’1,2 %. Pel que fa als treballadors que es troben en ERTO, i que no entren en el còmput d’aturats, n’hi ha 157.873, una baixada de 33.000 persones respecte al febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: