Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament impulsa el joc ‘Caçadors de llibres’ pels carrers de Vilafranca

La persona que trobi els llibres, seguint les pistes que ha publicat l’ajuntament a les xarxes socials, se’ls pot quedar.

Des de primera hora d’aquest dia de Sant Jordi, hi ha llibres amagats en diferents punts de la Vila, concretament en 8 localitzacions. És una iniciativa que ha engegat l’Ajuntament de Vilafranca inspirada en el geocaching. Consisteix en seguir les pistes que s’han publicat a les xarxes socials del consistori per trobar un seguit de llibres que s’han amagat en diferents racons del centre de la ciutat. La persona que trobi els llibres, se’ls pot quedar. Els llibres amagats responen a diferents gèneres i públics amb l’objectiu que tothom pugui participar-hi.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: