Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors estan treballant per fer una Festa Major el «més normal possible»

La imatge gràfica torna a estar dissenyada per Mmmm Studio i, enguany, enguany el ball de gitanes és la nova figura del festiari.

Aquest dilluns el pati dels pisos tutelats per a gent gran del carrer Sant Bernat eren l’escenari de la roda de premsa dels administradors i administradores de la Festa Major per a presentar la imatge gràfica d’aquesta edició 2021. L’administradora Núria Rovira va començar anunciant que estan treballant per fer una festa major el més semblant possible a la normalitat i seguint sempre les mesures de seguretat, tot i que, ara per ara, encara no poden concretar com serà el format.
El regidor de cultura, Ricard Rafecas, va agrair tot l’esforç que està fent el quintet administratiu i creu que, si l’evolució de la pandèmia segueix una tendència favorable, la Festa Major d’enguany serà molt millor que la de l’any passat. De fet, va avançar que un dels actes que sí es faran és el Firart.

La imatge gràfica ha estat dissenyada, per segon any consecutiu, per Mmmm Studio. El disseny es basa en els elements essencials de la festa: alegria, família, moviment i retrobament. Ho explicava la dissenyadora Gemma Terol. La imatge fa un homenatge al llenguatge científic i de manera festiva i colorista, aquests components es converteixen en cèl·lules, mol·lècules i teixits que s’entrelliguen tal i com ho fan els balls, els castells o altres actors de la festa. D’altra banda, també s’ha presentat la figura del festiari d’enguany que serà el ball de gitanes, concretament la Galerona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: