Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat d’artesans, pintors i brocanters viu el Sant Jordi amb ganes després de mesos aturats

El mercat compta amb una vintena de parades i segueix les mesures de seguretat marcades per la Covid-19.

Aquest 23 d’abril és el segon cop que el mercat d’artesans, brocanters i pintors munta les seves parades des que el Procicat els obligués a aturar-se. Però tenint en compte que l’anterior vegada va ploure i va deslluir per complet la fira, es pot considerar que avui és el primer dia que el mercat torna a l’activitat des del dia de Reis. El col·lectiu d’artesans, pintors i brocanters afronta el dia amb ganes i contents de que el temps acompanyi. Tal i com explica la responsable del col·lectiu, Anna Subirats, cada any per Sant Jordi instal·len el mercat a la Rambla de Nostra Senyora però aquest any s’ha hagut d’ubicar a la plaça Constitució per una qüestió de distàncies de seguretat.

El mercat compta amb una vintena de parades i segueix les mesures de seguretat marcades per la Covid-19. Està totalment perimetrat, es mantenen les distàncies entre parades i hi ha dos circuits diferenciats d’entrada i sortida. També es pot trobar gel hidroalcohòlic al llarg del recorregut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: