Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca presenta el projecte dels Vilafrancs en una jornada organitzada a Igualada

L’associació de comerciants de la capital de l’Anoia organitza aquest dilluns un Fòrum sobre comerç local a nivell de Catalunya, en la que hi participa també l’Ajuntament de Vilafranca.

De fet en el fòrum hi ha implicades totes les administracions, l’Ajuntament d’Igualada, la Cambra de Comerç, Pimec, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.
Vilafranca hi participa amb una exposició per part del regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort en el que, mitjançant un vídeo explica la iniciativa exitosa dels “Vilafrancs”. Monfort apunta l’èxit de la iniciativa en la que hi van participar més de 180 establiments, amb el repartiment de 10.000 xecs i un impacte econòmic de 500.000€ en només dos mesos.

L’esdeveniment se celebra aquesta setmana i és híbrid, amb una part presencial amb públic reduït i la resta per streamer.
Hi ha un apartat de ponències i de píndoles per compartir a on s’exposen vídeos amb petites ponències amb explicacions de projectes que donen suport al comerç, amb la participació de diferents ajuntaments de tota Catalunya.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: