Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots celebren un certamen literari amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Amb les obres guanyadores es vol fer un llibre que es vendrà per Sant Jordi i els beneficis aniran destinats a un projecte solidari de Pallassos Sense Fronteres.

Cada any, des de fa 6, la Colla dels xicots de Vilafranca celebra l’homenatge Carme Alomà – Heroïnes Anònimes entorn del 8 de març. Però enguany, degut a la situació de pandèmia, ha estat totalment diferent. Ha hagut de fer-se telemàticament i amb un format nou. Aquest 2021 no s’ha pogut celebrar la diada de les Xicotes que dóna inici a la temporada castellera sinó que s’ha fet un certamen literari sobre la dona. Ho explicava el president dels Xicots, Enric Pagès, instants abans de l’acte telemàtic.

El certamen ha comptat amb 7 participants i 4 premis: dos de narrativa adulta, un de narrativa jove i un de poesia. Segons explicava Pagès, la idea és editar un llibret amb les quatre obres guanyadores i que estigui a la disposició dels lectors i lectores per Sant Jordi. Les aportacions rebudes aniran destinades a un projecte solidari de Pallassos Sense Fronteres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: