Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Fòrum Berger Balaguer acollirà una exposició de Sergi Barnils

El Fòrum Berger Balaguer acollirà una exposició de Sergi Barnils

El món pictòric de Sergi Barnils fa una mirada cap a l’interior, cap a l’ànima.

I si l’artista té interès en algun tipus d’apocalipsis, és el que es descriu al Llibre Sagrat, representat durant tota la seva trajectòria en les seves obres, més espirituals que religioses.
Una part de l’obra realitzada en ple trajecte de confinament, li ha permès generar peces molt íntimes fent un important treball d’introspecció, hores de meditació, música i lectura que de manera progressiva, produeixen un enriquiment interior i que està plasmat a les teles.
Nascut el 1954 a Bata, Guinea Equatorial, resideix a Barcelona i té l’estudi a Sant Cugat del Vallès. Ha exposat a Itàlia, Alemanya, Àustria, Suïssa, Holanda i Bèlgica, entre d’altres on la seva obra es molt ben considerada pels col.leccionistes i marxants d’art.
La mostra es pot visitar a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer de Fundació Pinnae, des d’aquest divendres, 19 de març, i fins el 25 d’abril, de dijous a dissabte de sis de la tarda a les vuit del vespre i diumenges i festius de dotze a dues i de sis a vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: