Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns s’aixeca el confinament comarcal i comerços no essencials podran obrir caps de setmana

A partir del 15 de març, amb aquesta nova mesura, ens podrem moure per tot Catalunya, la qual cosa no passava des del mes d’octubre.

Aquest migdia el Procicat ha anunciat les noves mesures que seran vigents a partir del proper dilluns 15 de març. La mesura més destacada serà l’aixecament del confinament comarcal per tant ens podrem moure per tot Catalunya, la qual cosa no passava des del mes d’octubre. Una altra de les novetats és que els comerços de fins a 800 metres quadrats podran obrir també els caps de setmana. A Centre Vila han rebut amb satisfacció la notícia. Ho explicava la vicepresidenta de l’associació, Gena Moner.

Pel que fa a la restauració no hi ha canvis, es mantindrà l’horari aprovat la setmana passada. Així els bars i restaurants continuaran podent atendre la seva clientela de 7:30h a 17h. En l’àmbit esportiu, es permetran les competicions federades per als menors de 16 anys. Aquesta setmana també s’ha donat a conèixer que per Setmana Santa no es podrà viatjar entre Comunitats Autònomes. Recordem que també s’han decidit les restriccions que s’aplicaran a la interacció social: les trobades entre persones de diferents nuclis de convivència només poden fer-se en espais públics. En espais tancats només es podran reunir fins a 4 persones i a l’exterior, un màxim de 6. Dins dels domicilis no podran ajuntar-se persones de diferents bombolles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: