Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dimecres es recuperen els partits Santfeliuenc-Castelldefels i el Montañesa-Europa

Avui es recuperen el Montañesa-Europa (19h.) i el Santfeliuenc-Castelldefels (20h.) de Tercera Divisió.

Els equips de Tercera Divisió segueixen posant-se al dia pel que fa a partits ajornats. Enguany, ja és costum veure com els positius obliguen a canviar dates de partits. Aquest dimecres se’n recuperen dos, corresponents al grup 5A de Tercera, el grup del FC Vilafranca.

A les 7 de la tarda, Montañesa-Europa, derbi barceloní ajornat a la jornada 15, i a les 8 del vespre, Santfeliuenc-Castelldefels, corresponent a la jornada 18. D’aquesta manera encara faltarà un partit per ser recuperat, el Santfeliuenc-Montañesa, partit encara sense nova data per ser disputat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: