Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Obertes les inscripcions al 55è Concurs Tastavins DO Penedès

Obertes les inscripcions al 55è Concurs Tastavins DO Penedès

Les inscripcions en l’edició d’enguany s’han de fer a través de la web de l’Acadèmia Tastavins, i la data límit és el 26 d’abril.

Seguint amb l’objectiu d’impulsar el sector vitivinícola penedesenc, l’Acadèmia Tastavins Penedès inicia una nova edició del Concurs Tastavins DO Penedès, que se celebra ininterrompudament des de l’any 1967. Amb el suport tècnic del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès, el 55è Concurs Tastavins DO Penedès ha obert les inscripcions amb la novetat que es podran fer online. A través de la pàgina web de l’Acadèmia es pot trobar un formulari per donar d’alta el celler, així com per introduir cada vi que vulguin presentar. Els cellers tenen fins el 26 d’abril per inscriure’s i portar les mostres a la seu del Consell Regulador de la DO Penedès al Centre Àgora de Vilafranca. El tast es durà a terme el 3 de maig, a l’Edifici de l’Enològica de la Capital del Vi. L’acte d’entrega de premis se celebrarà el 14 de maig a l’Auditori de Vilafranca, en el marc de les Fires de Maig.

Des de Tastavins també s’ha anunciat que el panell de tastadors del Concurs Tastavins DO Penedès continuarà apostant per les principals referències del sector. El panell, format per enòlegs, sommeliers i periodistes especialitzats, enguany també s’ampliarà amb responsables de compra de botigues especialitzades i gran consum. D’aquesta manera s’incrementa la professionalitat i diversitat de visions en els tastos a cegues que determinen els guanyadors.

Un cop tastades totes les mostres, el jurat atorgarà un màxim de 5 premis per a cadascuna de les 7 categories.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: