Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Núria Graham completa el cartell del 8è Hivernacle

Núria Graham completa el cartell del 8è Hivernacle

El festival Hivernacle aposta pels concerts segurs i la cultura de proximitat en la seva vuitena edició.

Del 21 al 28 de febrer torna un dels festivals més destacats de l’hivern amb una edició especial que suma noves propostes com un concert inaugural de luxe al Claustre dels Trinitaris amb Núria Graham, la nit/vetllada màgica amb Joan Colomo i Anna Andreu, el concert de Pau Vallvé i Intana a l’Auditori, ja amb entrades exhaurides, un concert cloenda amb Steven Munar & The Miracle Band i una de les noves promeses de l’electrònica, Núria Garcia, que va fer les delícies del públic de l’Electrovinyes en l’edició anterior. Tot plegat amenitzat amb la música de fons de Brave Coast Djs, un clàssic de cada any.

Tota la informació sobre el festival així com sobre la venda d’entrades es pot consultar a la pàgina web i a les xarxes socials de l’Hivernacle.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: