Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La planta de Sandhar dels Monjos fa 100 anys amb el repte de seguir creixent i innovant

Actualment hi treballen unes 200 persones a la planta que es dedica a fer peces sobretot per als cinturons de seguretat, pels neteja parabrises i per l’electrònica del cotxe.

Sandhar Tecnologies Barcelona S.L. és una empresa que fa peces d’injecció d’alumini a pressió pel sector de l’automoció. Amb seu a Santa Margarida i els Monjos l’empresa forma part de la companyia india Sandhar Group. L’empresa catalana es va iniciar fa 100 anys a Barcelona i en fa 20 es va traslladar als Monjos. Actualment hi treballen unes 200 persones a la planta que es dedica a fer peces sobretot per als cinturons de seguretat, pels neteja parabrises i per l’electrònica del cotxe. El director general de la planta de Sandhar als Monjos, Joan Vilar, va entrar a l’empresa fa 25 anys i ens explicava una anècdota per a fer comprendre com ha crescut i evolucionat l’empresa des dels seus inicis.

Sandhar va començar venent a diferents punts d’Europa i tot seguit van ampliar horitzons i van expandir el seu mercat al continent americà. Temps després la companyia ja compta amb operacions i fàbriques arreu del món. Amb el pas dels anys han anat incorporant noves tecnologies. De fet, les perspectives de futur són seguir creixent i evolucionant.

Vilar continuava el seu balanç positiu destacant la satisfacció per comptar amb un equip compromès amb l’empresa i que s’ha sabut adaptar molt bé als canvis i als períodes de crisi.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: