Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ferran López deixarà de ser entrenador del Noia Freixenet a final de temporada

Ferran López deixarà de ser entrenador del Noia Freixenet a final de temporada

El club ha anunciat que Ferran López no seguirà en el càrrec d’entrenador la temporada que ve.

L’entrenador sadurninenc, Ferran López, deixarà de ser entrenador del Club Esportiu Noia Freixenet a final d’aquesta temporada, tal com ha anunciat l’equip de Sant Sadurní a través del seu web oficial.

D’aquesta manera, es posarà punt i final a la que era la segona etapa de López al capdavant de la banqueta de l’equip de l’OK Lliga. López va tornar a ocupar el càrrec d’entrenador aquest passat estiu, després d’una primera etapa gloriosa entre els anys 2007 i 2015.

Al seu web, el club recull unes declaracions de l’entrenador en les quals López manifesta la voluntat de continuar sent entrenador: «No és una decisió que, ni molt menys, comparteixi, però evidentment l’haig d’acceptar, sé com és el mon de l’entrenador».

López també ha comentat que la seva vida entrenador no s’acaba amb aquesta decisió i ha deixat clar el seu compromís en els mesos de competició que resten. En el mateix comunicat, el Noia també ha anunciat que ja estan preparant el projecte esportiu de la temporada que ve, en l’any del 70è aniversari de l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: