Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 2021 ha començat amb un augment d’atur a la comarca de l’Alt Penedès

S’han donat a conèixer els registres d’aturats corresponents al mes de gener i a l’Alt Penedès s’ha arribat als 6.821 aturats.

Això suposa un increment de 117 persones més respecte del mes anterior i significa una taxa d’atur registral del 12’1%.
A Vilafranca s’ha tancat el mes de gener amb 2.832 aturats, 48 persones més que al desembre. A Sant Sadurní en canvi hi ha dos aturats menys que el mes anterior, amb un total de 608 aturats al gener. Els Monjos creix l’atur en 12 persones, amb 521 aturats i a Gelida, com en el cas de Sant Sadurní, l’atur es redueix en dues persones amb 496 aturats el mes de gener.
Si comparem les dades amb les d’ara fa un any, és a dir amb els registres d’atur del gener del 2020 cal destacar que han augmentat en 1.426 persones al conjunt de la comarca de l’Alt Penedès, el que suposa un augment de l’atur del 27% en un any. També és remarcable l’increment de la taxa d’atur registral que ha passat del 10’4% al gener del 2020 a l’actual 12’1%.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: