Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creix el nombre de persones amb sobrepès a causa de la pandèmia de la Covid-19

Segons els dietistes, el gran problema durant aquest darrer any ha estat el fet que molta gent s’ha dedicat a menjar brioxeria industrial o productes processats que no són gens saludables

La pandèmia de coronavirus que va començar al nostre país el març del 2020 ens ha afectat en tots els nivells. Però sobretot en la nostra salut física i mental. Com a conseqüència dels diferents confinaments viscuts i la manca de llibertat per a moure’ns i fer activitat, moltes persones han vist augmentar el seu pes. La nutricionista Eva Borràs ens ho confirma. Des de l’empresa Naturhouse, la Núria Barbarà explicava que és molt freqüent que les situacions negatives, com la pandèmia de la Covid-19, facin augmentar la ingesta de tot tipus d’aliments i empitjori la nostra salut.

L’Eva Borràs afegia que el gran problema durant aquest darrer any ha estat el fet que molta gent s’ha dedicat a menjar brioxeria industrial o productes processats que no són gens saludables.
Borràs va notar un pic de feina cap al maig del 2020, un cop va començar la primera desescalada. En canvi, a Naturhouse creuen que fins que la situació no s’estabilitzi no tornaran a tenir els nivells de clientela que tenien abans de la pandèmia ja que, segons explica Barbarà, l’estat anímic influeix molt en voler cuidar-nos o no.

Segons la Sociedad Española de Obesidad un 44% de les persones que viuen a l’estat espanyol han augmentat de pes durant aquest darrer any marcat pels confinaments. Una mala alimentació i el sedentarisme han estat les principals causes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: