Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els gravats de Josep Pérez González es poden veure a la sala dels Trinitaris

Els gravats de Josep Pérez González es poden veure a la sala dels Trinitaris

L’exposició, que s’inaugura aquest divendres, enceta la programació d’art contemporani 2021 a la Sala dels Trinitaris.

Aquest divendres 22 de gener obre portes a la Sala dels Trinitaris la mostra de gravats ‘A-LLUM’ de l’artista Josep Pérez González, dibuixant, pintor i gravador de Sant Joan de Mediona. L’exposició enceta la programació d’art contemporani 2021 en aquest espai.

Amb el títol A-LLUM, l’exposició, que es podrà visitar fins al 28 de febrer, és un elogi a la natura i a la llum. Les obres que l’artista ha seleccionat per l’exposició tenen una estreta relació amb l’interès de l’autor per la natura, pels paisatges a contraclaror i les formes translúcides.

Josep Pérez González sent molt d’afecte per la terra i el bosc. Sobre el terreny, fa fotografies i apunts que utilitza després per treballa al seu estudi. Aquests mitjans gràfics són el preludi per iniciar el procés del gravat litogràfic, consistent a transferir les imatges i les grafies a les planxes fotosensibles d’alumini. Aquests materials metàl·lics seran les matrius, entintades prèviament amb rodets, que utilitzarà per estampar les composicions gràfiques sobre el paper amb l’ajut del tòrcul o premsa. En el cas dels grofats utilitza el material trobats del bosc o materials additius, per poder imprimir relleus directament sense entintar.

L’exposició ‘A-LUM’ es podrà visitar a partir d’aquest divendres 22 de gener, a les 5 de la tarda, i romandrà oberta al públic fins al diumenge 28 de febrer, en els horaris habituals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: