Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El ple de Sant Llorenç d’Hortons aprova un pressupost de gairebé 3.200.000 € per al 2021

El ple de Sant Llorenç d’Hortons aprova un pressupost de gairebé 3.200.000 € per al 2021

S’incrementen les partides destinades a fer front a la Covid-19 a nivell municipal, i hi ha també una partida de 15.000€ que tindrà destinació a través d’un procés de participació ciutadana.

El ple de Sant Llorenç d’Hortons, celebrat en sessió extraordinària el dimarts 19 de gener, aprovava per unanimitat el pressupost per a l’exercici 2021 per un import de 3.197.618 euros. Aquest pressupost s’ha confegit per part de l’equip de govern de Poble 2.0 i s’ha consensuat amb els equips de l’oposició Entesa Per Sant Llorenç d’Hortons-ERC i Avancem Junts incloent algunes consideracions que aquests han aportat.

El pressupost municipal de Sant Llorenç d’Hortons ve marcat per la contingència de la Covid-19, ja que gran part de les partides de despesa que incrementen són per donar resposta a la pandèmia a nivell local com són ajuts d’urgència social, neteja i desinfecció d’equipament o ajudes als comerços locals.

Pel que fa al capítol de despesa de personal el pressupost preveu un increment respecte al de 2020, ja que hi haurà un increment salarial del 0,9%. El capítol de despesa corrent en béns i serveis s’ha actualitzat amb l’increment a causa de les partides de neteja que contemplen una ampliació d’hores per fer front a especificitats donades per la Covid-19.

Pel que fa a inversions el pressupost contempla una partida del PUOSC de 120.000 euros destinada a la realització i obra del camí saludable. També hi ha una partida de 15.000 euros que els ciutadans decidiran en què es destina a través d’un Procés Participatiu.

Així mateix, el pressupost contempla doblar la despesa en ajuts socials que hi havia al pressupost de l’any anterior i es destinaran 20.000 euros, inicialment a aquest fi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: