Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Sant Esteve in extremis’ de la Polifònica fa vibrar l’auditori tot i les mesures anti-Covid

El concert va ser enregistrat íntegrament per Penedès TV i s’emetrà el dia de Reis a les 15h, a les 19h i a les 23h.

Dissabte tenia lloc a l’Auditori de Vilafranca el tradicional concert de Sant Esteve de la Polifònica. Un concert que es presentava d’una manera completament diferent al que estàvem acostumats a causa de la situació sanitària. Precisament per això, el concert es titulava ‘Sant Esteve in extremis’. Tant l’Auditori com el cor complien totes les mesures de seguretat que exigeix l’actual situació sanitària. Malgrat tot, la Polifònica va fer vibrar l’auditori.

Al principi de l’actuació, el director assistent de la Polifònica, Miquel Villalba, explicava que tot aquest 2020 havia estat excepcional i complicat. I més en una activitat com el cant coral, considerada d’alt risc pel gran nivell de transmissió del virus que presenta si no se segueixen les mesures adients de protecció entre cantaires.

El concert comptava amb un programa integrat per cançons de Nadal d’autor i nadales populars, sota la direcció de David Hernàndez amb la col·laboració al piano de Gerard Morató.

Des del 30 de novembre, quan es va poder reprendre l’activitat, el cor es va subdividir en dos grups de 20 cantaires, que van fer els seus assajos en dies alterns a l’església de Sant Francesc.

També a l’escenari de l’Auditori hi va accedir primer el cor 1 i després el cor 2, interpretant cada grup una part del programa, amb la distància de seguretat normativa i amb l’ús de la mascareta.

Un concert de ‘Sant Esteve in extremis’ que ha estat tot un repte per a la coral però que ha servit per no deixar el públic sense una tradició apreciada per molts vilafranquins i vilafranquines.

El concert va ser enregistrat íntegrament per Penedès TV i s’emetrà el dia de Reis, a les tres, a les set i a les onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: