Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Insòmnia ofereix un espai per somiar sense fi abans que arribin els reis

Ubicat al número 4 de la plaça Constitució, l’espai Insòmnia és un indret surrealista on els somnis es fan tangibles.

Està obert des d’aquest dimarts per conèixer tot un univers creat a partir de la imaginació, la màgia i la fantasia, on es poden visitar els somnis.

A Insòmnia també hi trobem personatges fantàstics com el Guardià dels Somnis i ajudants de Ses Majestats els Reis d’Orient com la patgessa Dela.

En aquesta casa no hi ha res escrit però tampoc hi falta de res. Els i les visitants hi entren per descobrir els secrets que amaguen els somnis de la gent.

Insòmnia es pot seguir visitant la setmana que ve, de dilluns a dimecres, en horari de matí d’11 a 13.30h i de tarda, de 17.30 a 20h. El dijous, vigília de reis, es podrà visitar només al matí.
Mentrestant, el Gemínid continua fent feina com a missatger de totes les coses que passen durant les festes de Nadal. Així, aquests dies, i fins dimecres que ve, podem trobar-lo pels carrers del centre de Vilafranca amb un vehicle fantàstic escampant notícies.

Al seu pas, els infants poden donar les cartes que tenen preparades per als Reis Mags i les farà arribar per tal que vagin preparant els regals que els nens i nenes hagin demanat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: